Prezentarea generala a firmei Crystec Technology Trading GmbH
Crystec

Crystec Technology Trading GmbH
vanzare in europa de echipamente pentru industria semiconductorilor

Crystec
Content ccr E-Mail English   deutsch   français   romana   russki
Adresa   Locatie   posturi vacante    Solar   LCD

Prezentarea generala a firmei Crystec

Firma Crystec este o societate europeana de comercializare si vanzare specializata in importul de masini din Japonia, Coreea si Taiwan. Noi va putem oferi in Europa consiliere si suport service pentru aceste sisteme. Putem livra o gama variata de masini pentru industria de semiconductori, pentru fabricarea de LCD-uri sau ecrane cu cristale lichide si module solare. Datorita gamei variate de produse a partenerilor nostri, ne-am extins de ceva timp spectrul si in domeniul masinilor de prelucrare a metalelor, in special masini de rectificat cilindric si masini de rectificat in plan abrazive, pietrele si consumabilele necesare lor, precum si cuptoare pentru tratament termic si Óntarire a pieselor de otel. Principalii nostri parteneri sunt enumerate mai jos. De asemenea va putem face, pentru aplicatiile specificate, si oferte de sisteme de la alti producatori. Astfel putem oferi produse de Ónalta calitate la un pret accesibil Dumneavoastra.

Firma Crystec a fost infintata in luna decembrie 1994, ca reprezentant direct al firmei Koyo Thermo Systems cu sediul in Tenri Nara Japonia. Koyo Thermo Systems nu a avut inainte de acesta data o reprezentanta in Europa,iar Crystec a demarat si s-a ocupat de infiintarea reprezentantei pe Europa. Koyo Thermo Systems este un producator de cuptoare pentru industria semiconductorilor, pentru industria producerii de ecrane plate, industria electronicii dar si producator de cuptoare industriale.La inceput Crystec s-a concentrat asupra segmentului din industria semiconductorilor unde a reusit sa castige ca si clienti, firme de renume din acest domeniu.

Europa


Echipamente pentru industria semiconductorilor

Logo Koyo Thermo Systems

Koyo Thermo Systems Co., Ltd.
Cuptoare pentru industria semiconductorilor, cuptoare cu trecere continua

Ulterior se stabilesc noi relatii de afaceri: Crystec Technology Trading GmbH reprezinta si firma sora, Koyo Machine Industries, din Yao, Japonia, producator de masini de rectificat. Crystec s-a concentrat in prima faza pe produsele pentru industria semiconductorilor

Logo Koyo Machine Industries

Koyo Machine Industries Co., Ltd.
Masini de rectificat pentru industria semiconductorilor

Am reusit sa colaboram si cu parteneri din Corea. Dezvoltarea rapida a industriei semiconductorilor coreene, inalta calitate a echipamentelor combinate cu costurile scazute de personal redau premisele ideale pentru vanzarea in Europa.

Logo Global Zeus

Global ZEUS
Producatori de echipamente de curatare/purificare in mediu umed, rezervoare de coroziune/gravuri chimice inclusiv automatizarea acestora

Firma SemiAn, din Korea care produce echipamente de neutralizare a gazelor, printre altele oferind si cuptoare LPCVD(depunere chimica de vapori la joasa presiune).

SemiAn Technology Logo

SemiAn Technology Co., Ltd.
Echipamente de neutralizare a gazelor

Pe parcurs Crystec Technology Trading GmbH devine reprezentanta pentru mai multe firme, producatoare de accesorii pentru cuptoare. Stange Elektronik GmbH produce regulatoare de program si software de comanda, iar scopul acestora este comandarea si supravegherea proceselor complexe care au loc in cuptoare. In cooperare cu firma Iwatani International, se face distributia si vanzarea in Europa a produselor TKR a firmei Mitsui Mining din Osaka, Japonia. Firma produce ceramici refractare pentru cuptoare termice.

Logo Stange

Stange Elektronik GmbH
Regulatoare de programe pentru directionarea proceselor si software de comanda pentru asigurarea si supravegherea datelor


Logo TKR

Mitsui Mining, TKR Division
Ceramica technica, fiting pentru cuptoare

Cu firma Alpsitec din Grenoble, s-a inceput o colaborare in domeniul echipamentelor PCM (polizare chimico-mecanica). Clientii sunt in pricipal institute de cercetare si universitati in Europa centrala si Europa de nord.

Logo Alpsitec

Alpsitec
Echipamente PCM

Echipamente pentru industria producerii de LCD-uri

O alta grupa de produse de care se ocupa Crystec Technology Trading GmbH sunt echipamentele pentru producerea de ecrane plate. In Europa aceasta piata este inca in dezvoltare. Firmele din acest domeniu care sunt reprezentate de Crystec, sunt Koyo Thermo Systems cu cuptoare pentru tratamente termice; Jojo Engineering cu echipamente de aliniat, masini de frictiune, de rituit si echipamente de debitare; SEN Lights, producator de lampi UV si echipamente de curatat suprafete. In acest domeniu Firma Crystec are relatii bune si cu multi alti producatori si va putem face oferte variate de produse. Prin urmare va putem oferi aproape toate facilitatile pentru producerea de LCD-uri.

Logo Koyo Thermo Systems

Koyo Thermo Systems Co., Ltd.
Echipamente pentru producerea de LCD-uri


Logo Joyo

Joyo Engineering Co., Ltd.
Echipamente pentru producerea de display-uri LCD, integrare sisteme


Logo SEN Lights

SEN Lights Corporation, Ltd.
Lampi UV pentru curatarea suprafetelor

Echipamente pentru industria auto

Koyo Thermo Systems cat si Koyo Machine Industries produc o gama larga de masini si echipamente pentru industria auto si industria de prelucrare a metalului, unde se prevede oportunitatea cresterii afacerilor din acest domeniu.

Logo Koyo Thermo Systems

Koyo Thermo Systems Co., Ltd.
Cuptoare Industriale


Logo Koyo Machine Industries

Koyo Machine Industries Co., Ltd.
Masini de rectificat fara centre, masini de rectificat plan si masini de rectificat rotund

Echipamente pentru producerea de panouri fotovoltaice

Producatorii de echipamente pentru industria semiconductorilor sunt activi si in domeniul fotovoltaic, producand si oferind echipamente pentru fabricarea celulelor solare. Crystec reprezinta de altfel si firma Global ZEUS care poate oferi linii complete de productie a modulelor solare. Compania poate oferi si capacitati de productie complete, pentru productie la distanta a modulelor solare (turnatorie).

Global ZEUS Logo

Global ZEUS
Productia de module solare si automatizari productie.

Management

Dr. Ralph Lüdicke

Cel care a pus bazele si conduce compania Crystec Technology Trading GmbH, este Domnul Dr. Ralph Lüdicke. A studiat chimia la la Universitatea Ludwig Maximilian din München. Lucrarea de doctorat cu titlul "Procesele de transport a germaniului" a elaborat-o in cadrul firmei Wacker Chemitronic GmbH, din Burghausen (actualmente Siltronic AG). Anterior s-a ocupat vanzarea de echipamente pentru industria semiconductorilor, in principal de productie americana. La sfarsitul anului 1994 infinteaza firma Crystec care a avut succes deja din primul an. Crystec este activa pe plan international, dar se concentreaza in principal pe piata din Europa.

Content ccr E-Mail Crystec Technology Trading GmbH
✉ 84503 Altoetting, Zinngiesserstr. 7, Germania, ✆ +49 8671 882173
Location ltr Top