Cuptoare de călire a sticlei.
Koyo Thermo Systems

Koyo Thermo Systems Co., Ltd. este reprezentată in Europa de către
Crystec Technology Trading GmbH

Crystec
content cce email English   deutsch   français   romana   russki
Verticals   Horizontals   RTP   Ovens   FPD   Conveyor   Industrial   Ceramic   Glass   LPE   Cracker   LGO   Moldatherm  

Cuptoare de călire a sticlei

Sticla are multe aplicatii, cum ar fi domeniul constructiilor, electronica, optica, domeniul auto pentru sticla securizata si blindată, industria aeronautica, in domeniul fotovoltaic, arhitectură dar si ca decoratiuni sau arta plastică.

Sticla se poate gasi in aproape toate domeniile. Pentru fabricarea sticlei este nevoie de componente cheie, cum ar fi nisipul de quarz care este cel mai important element, piatra de var si carbonat de sodium. Toate aceste ingrediente sunt încălzite în cuptor la 1600° C până la sticlă se topeste/lichefiază. Apoi prin diferite alte procese este adusa la forma finală dorită.

Pentru ca sticla sa fie mai putin casantă si mai rezistentă trebuie tratată în cuptoare de calire. Koyo Thermo Systems din Japonia, o companie care face parte din Toyota Motors Group, este unul dintre cei mai mari producători la nivel mondial de cuptoare, printre altele cuptoare pentru călirea sticlei. Experienta în acest domeniu si înalta calitate a echipamentelor, a făcut Koyo Thermo Systems unul dintre cei mai importanti furnizori în acest domeniu.

Koyo ofera diferite tipuri de cuptoare, de tip lot sau de tip continuu, cuptoarele fiind adaptate la cerintele clientului.

De exemplu, cuptorul RH (roller hearth type) sau "cuptor cu role ceramice" este un cuptor continuu special conceput pentru tratarea si securizarea sticlei; cuptorul putând fi adaptat la cerintele clientului.

Pentru un contact lin cu sticla cuptorul este echipat cu role ceramice ce au un continut mai mare de 99,5%SiO2.

Cuptorul este foarte curat si este echipat cu o retortă din sticlă, retorta prevenind contaminarea substraturilor cu impuritati.

Se pot prelucra următoarele dimensiuni de sticlă: L300 x l300 x ~ L1900 x l2800 mm.

roller hearth furnace
Cuptorul cu role ceramice a fost dezvoltat pentru transportul plăcilor de sticlă extrem de mari si grele, cuporul avand rolul de calire a sticlei pentru productia de televioare cu plasma si LCD. Transportul în acest cuptor orizontal se efectuează prin rotirea rolelor de otel. Pentru a preveni contaminarea sticlei cu impuritati, rolele de otel se îmbracă în ceramică din oxid de aluminiu. Această combinatie din miez de otel si imbrăcaminte din ceramică s-a dovedit a fi cea mai buna solutie pentru productia continuă si are randament ridicat. Acest lucru permite procesarea simultană a doua sticle, ele fiind unite printr-un sistem special. Toate rolele sunt antrenate printr-un sistem special de lanturi astfel se înlatură pericolul ca sticla să alunece printre role. Cuptorul este echipat cu o retortă specială de sticlă si este încălzit cu elemente de încălzire prin infrarosu Moldatherm TM. Un sistem de control al temperaturii asigura o temperatură constantă pe intreaga suprafată a sticlei mai mică de 1 °C.

Pentru interes si informatii suplimentare vă rugăm să ne contactati. Ne-am bucura să vă putem prezenta conceptele si experientele noastre în acest domeniu.

Crystec Technology Trading GmbH dicuta cu placere cu dumneavoastra si alte detalii.
cuprinsul paginilor noastre de internetCuprins

contact cu Crystec Doriti si alte informatii?
Va rugam sa ne contactati!
inceput paginainceput